معرفی جاذبه‌های گردشگری قم ضروری است

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم گفت: این استان علاوه بر گردشگری زیارت دارای جاذبه‌های متعدد و متنوعی در زمینه گردشگری از جمله آثار باستانی، تاریخی و طبیعی و مراکز گردشگری است که ضرورت دارد، آن‌ها را به زائران و گردشگران معرفی کنیم.

به ‌گزارش میراث‌آریا، مجید ستایش روز پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ در دومین نشست دبیرخانه توسعه گردشگری استان‌های قم، مرکزی و اصفهان با عنوان «رویداد بزرگ توسعه گردشگری استان مرکزی» در سالن جلسات فرمانداری شهرستان محلات برگزار شد، بیان کرد: استان قم به واسطه وجود حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران و بقاع متبرک امامزادگان(ع)، ظرفیت خوبی در گردشگری مذهبی و زیارت دارد.   

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم اضافه کرد: لازم است، از این ظرفیت و توانمندی در رشد و شکوفایی گردشگری استان قم و اشتغالزایی در این بخش به خوبی استفاده کنیم.

او با اشاره به در حال احداث بودن سه هتل ۵ستاره در قم بیان کرد: برای افزایش ماندگاری زائران در این استان، باید زیرساخت‌های اقامتی، تفریحی و گردشگری مناسب همچون ساخت هتل ۵ستاره و همچنین خدمات ارزان قیمت به مسافران ارائه کنیم.

ستایش با اشاره به قرار گرفتن قم در شاهراه مواصلاتی ۱۷ استان کشور و حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه گردشگری این استان گفت: ۵۶۴ واحد تفریحی گردشگری و اقامتی فعال در استان قم، ۵۴۰ جاذبه مذهبی، تاریخی و طبیعی؛ حدود ۷۰ رشته فعال صنایع‌دستی و اجرای ۶۳ طرح گردشگری در حال ساخت در سطح استان قم، می‌تواند زمینه‌ساز حضور گردشگران در قم شود.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم خاطرنشان کرد: راه‌اندازی دبیرخانه گردشگری سلامت و تسهیل‌گری موانع سرمایه‌گذاری در زمینه ساخت مراکز اقامتی مانند هتل از دیگر اقدام‌های این معاونت است. 

دومین نشست دبیرخانه توسعه گردشگری استان‌های قم، مرکزی و اصفهان با عنوان «رویداد بزرگ توسعه گردشگری استان مرکزی» ۲۰ و ۲۱ دی‌ماه جاری در شهرستان‌های محلات و دلیجان استان مرکزی، به منظور معرفی ظرفیت‌های صنعتی و تاریخی استان مرکزی و تقویت جایگاه آن به‌ عنوان قطب گردشگری صنعتی کشور برگزار شد.

شهرستان محلات با ۵۵ هزار نفر جمعیت از توابع استان مرکزی است که در فاصله ۱۰۵ کیلومتری اراک واقع شده است و قطب تولید سنگِ نما، ماهی، گل و گیاه زینتی کشور محسوب می‌شود و با نام «پایتخت گل ایران» شهرت یافته است.

شهرستان دلیجان نیز با جمعیتی بیش از ۵۰ هزار نفر در ۱۵۰ کیلومتری جنوب‌شرقی اراک، مرکز استان مرکزی و در مسیر مواصلاتی جنوب به شمال کشور قرار دارد و دارای دو شهر دلیجان و نَراق و سومین شهر صنعتی استان مرکزی است. شهرک صنعتی دلیجان در کلیومتر ۱۰ جاده دلیجان- اصفهان قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102101244
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha